TOPTEAM

Wil je onderdeel zijn van een team bevlogen bouwers? Wissel je gezelligheid graag af met een flinke dosis serieus werk? Wil je eer van je werk? Wil je een goed salaris en goede aanvullende arbeidsvoorwaarden? Vind het belangrijk om je te ontwikkelen tot een steeds betere vakman, bijvoorbeeld door het volgen van cursussen en workshops? Wil je ervaren hoe het is om deel uit te maken van een Topteam? Kom dan bij ons werken.

Als je kiest voor Slokker Aannemersbedrijf kies je voor een zekere toekomst. Een toekomst waarbij je je vakkennis en vaardigheden inzet op de mooiste bouwprojecten in Midden- Nederland.

Bel of mail gerust. Dan nemen we rustig de tijd om elkaar beter te leren kennen. We ontdekken dan of we bij elkaar passen.

Actievoorwaarden:

Kom bij ons werken en wij betalen jouw vakantie. Wanneer jij vòòr 1 juli 2024 onderdeel wordt van ons TOPTEAM dan betalen wij jouw zomervakantie 2024 tot een maximaal bedrag van € 2000,- Voorwaarde is dat je minimaal een jaar bij Slokker in dienst blijft. Bij beëindiging van het dienstverband binnen een jaar betaal je het bedrag terug. Deze actie loopt t/m 19 juli 2024.