Compleet

Wij werken met u samen van aanvraag tot oplevering. Uw aanvraag verwerken wij tot een overzichtelijke calculatie wat resulteert in een totaalprijs. U weet dus vooraf waar u aan toe bent. Tijdens het bouwproces is onze voorman uw vaste aanspreekpunt. Hij is de spin in het web, neemt alles met u door en geeft leiding aan het Slokker Topteam. Samen Bouwen betekent voor ons samenwerken. Dat betekent dat we tijdens het hele bouwproject nauw contact onderhouden met u als opdrachtgever. Ook werken we nauw samen met leveranciers en andere vakbedrijven. Uiteindelijk voeren wij alles uit zoals het op de tekentafel is bedacht. Wij verzorgen het aansturen van ons eigen team dus u bent verzekerd van voortgang. Bij ziekte verzorgen wij vervanging. U heeft totaal geen omkijken.

Veiligheid

Veiligheid is belangrijk. Voor u en voor ons. Onze timmerlieden zijn VCA-gecertificeerd. Dit houdt in dat ze elke dag veilig en gezond werken. Ook is in deze certificering het milieu meegenomen. Onze medewerkers beschikken over modern gereedschap en de juiste veiligheidskleding en middelen.  Het topteam van Slokker is dankzij signaalkleuren  goed zichtbaar voor collega’s. Op de bouwplaats stallen we onze gereedschappen en materialen veilig in een duidelijk herkenbare zeecontainer. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over rondslingerend materiaal of vertraging.

Toekomst

Slokker Aannemersbedrijf is in ruim 50 jaar uitgegroeid tot een volwaardige speler op het gebied van kleine en grootschalige timmerprojecten. Om onze dienstverlening te verbeteren richten we ons op Samen bouwen: alleen samen zijn we in staat het schrijnende woningtekort in Nederland op te lossen. De bouwsector heeft op dit moment te maken met serieuze problemen. We kampen met stikstofproblematiek, Pfas, te weinig bouwgrond en een krappe arbeidsmarkt. Toch kijken wij positief naar de toekomst. Door samen te werken kunnen we de woningen realiseren die nodig zijn om de grootste woningnood op te lossen. Wij leveren hierin ons aandeel door efficiënt en effectief samen te werken.

Over ons

In 1969 startte Henny  Slokker het Slokker Aannemersbedrijf. Na ruim 30 jaar nam zijn zoon Marcel Slokker het bedrijf over. Al meer dan 50 jaar bouwen wij nu in opdracht van gerenommeerde hoofdaannemers en ontwikkelaars mee aan de woonruimte in Nederland.  Slokker Aannemersbedrijf is een stabiel bedrijf. Onze 18 medewerkers voelen zich prettig bij ons en zijn vaak al vele jaren bij ons aan het werk. Diverse medewerkers hebben bij ons al hun 35-jarig werkjubileum gevierd. Ook jong talent vindt zijn weg naar Slokker. Door onze goede reputatie lukt het ons tot nu toe om snel onze vacatures in te vullen. Nieuwkomers bieden we een leertraject aan onder ervaren begeleiding.