SAMEN BOUWEN

Als ontwikkelaar / hoofdaannemer ligt uw focus op het tevreden stellen van klanten, met uitstekende woningbouw. Om succesvol te zijn, moet dit allemaal wél efficiënt gebeuren. Met gemotiveerde vakmensen wordt deze uitdaging minder groot.

Door de stijgende landelijke vraag naar meer woningen en druk op de arbeidsmarkt kiezen steeds meer bedrijven voor samenwerking. Slokker Aannemersbedrijf is een efficiënt samenwerkend timmerbedrijf. U profiteert van gemotiveerde vakmensen en bent minder afhankelijk van eigen personele bezetting.

Slokker Aannemersbedrijf neemt al uw voorkomende timmerwerkzaamheden uit handen. Van start tot en met oplevering. Zo beschikt u tijdens de bouw over een vaste ploeg die al uw timmerwerken uitvoert. En dat niet alleen. U bent verzekerd van tijdige uitvoer waardoor de planning wordt gewaarborgd en belangrijker; wordt gerealiseerd.

Een samenwerking met Slokker Aannemersbedrijf bestaat uit het complete pakket; van aanvraag tot oplevering beschik u over een vast aanspreekpunt die tijdens alle werkzaamheden betrokken is, aan en bijstuurt. Een samenwerking wat verder gaat dan het leveren van een paar timmerlieden. 

Of het nu gaat om timmerwerkzaamheden, het leggen van vloeren of kappen; Slokker zorgt voor efficiënt timmerwerkzaamheden en aanverwante taken, besparing op eigen personeel, minder aansturing en een gegarandeerde opleverzekerheid. Alles op basis van een vooraf afgesproken prijs.

Het is onze taak uw bouwproces te begrijpen en te identificeren hoe onze oplossingen u kunnen helpen uw doelstellingen te bereiken. Onze unieke aanpak bundelt de expertise van onze mensen en de kracht van ons totale ontzorgen. Hiermee helpen we ontwikkelaars en hoofdaannemers in de regio het evenwicht tussen toegenomen vraag van woningen en de afgenomen beschikbaarheid van vakmensen te vinden. 

Wij identificeren samen met u kansen, bepalen plannen om ze te realiseren en bieden u volledige samenwerking. Samen Bouwen; daar geloven we in.