Aanvraag
Wij beoordelen de door u aangeleverde tekeningen en bekijken niet alleen wat nodig is, maar wij denken ook met u mee. Wanneer wij technische knelpunten zien adviseren wij, als ervaren aannemer van timmerwerk, u graag. Wij bespreken voordat we gaan calculeren aan de hand van enkele korte vragen het project, zodat duidelijk is wat u van ons verwacht en wat wij u kunnen bieden. Zo haalt u meer rendement uit onze efficiënte en betrokken samenwerking.

Begroting
Wij berekenen de arbeid van onze werkzaamheden die vooraf met de projectleider besproken zijn aan de hand van de tekeningen. Vervolgens calculeren we één prijs zodat u weet waar u aan toe bent. Dus geen stelposten of onverwachte verrassingen. Ook wij werken efficiënt. Mocht er

meerwerk ontstaan, dan bespreken we dit in het wekelijks overleg met uw projectleider en/of uitvoerder. Transparant begroten noemen wij dat. Wanneer de begroting akkoord is ontvangt u een totaaloverzicht van de werkzaamheden en de begroting waarna wij met u uw planning bespreken. We werken nu eenmaal efficiënt, dus samen bouwen is samenwerken. Uw planning staat centraal. Door wekelijks overleg en dagelijkse afstemming van onze voorman met uw uitvoerder bewaken wij samen met u de planning en voortgang. Marcel Slokker is ook veel aanwezig op de bouwplaats. Hiermee waarborgen wij niet alleen de planning maar ook kwaliteit en veiligheid. We vinden het heel belangrijk om het werk zonder opleverpunten op te leveren. Door intensieve communicatie vooraf en tijdens de bouwfase zijn we in staat op te leveren zonder opleverpunten.

Herkenbaar
De vakmensen van Slokker dragen herkenbare bedrijfskleding. Dat is wel zo handig. Maar ook aan de manier van werken herkent u de mensen van Slokker. Ons personeel staat voor vakmanschap, efficiënt werken en betrokkenheid. Door veel aanwezig te zijn tijdens de werkzaamheden zorgt Marcel Slokker voor een perfecte uitvoering. Een opgeruimde werkplek is voor Marcel een van de speerpunten om efficiënt te kunnen werken. Aannemersbedrijf H.J. Slokker BV is al meer dan 40 jaar een begrip in Huizen en heeft talloze bouwwerken gerealiseerd in diverse vormen en omvang.

Samen bouwen
Overleg met projectleider en uitvoerder is van groot belang. Per project is naast de voorman ook Marcel Slokker aanspreekpunt. Zij weten samen alles van de uit te voeren werkzaamheden. Bij aanvang van onze werkzaamheden plaatsen wij afhankelijk van de omvang van het werk een eigen zeecontainer voorzien van benodigde elektrisch gereedschap. Zo kunnen we zelfstandig te werk gaan. Slokker is een VCA gecertificeerd bedrijf. Planning, voortgang, kwaliteit en veiligheid zijn gewaarborgd. Voor u als hoofdaannemer een garantie. Zo kunnen we samen bouwen.