H.J. Slokker realiseert als aannemer ook tal van kleinschalige bouwprojecten. Voor diverse aan- en verbouwprojecten kunt u ook bij ons terecht. Van complete aanbouw tot het vervangen van kozijnen. Wilt u uw woning aanpassen of uitbreiden? Aannemersbedrijf H.J. Slokker adviseert en denkt met u mee. U kunt rekenen op persoonlijk contact van begin tot eind. Bovendien leveren we een totaalpakket aan diensten en werken we aaneengesloten volgens een strakke planning.

Slokker denkt mee van keukenraam tot dakkapel en van uitbouw tot volledige renovatie. Uitbreiding van uw woning in uw eigen stijl en smaak. Aannemersbedrijf H.J. Slokker heeft er bijna 40 jaar ervaring mee.

Persoonlijk contact van begin tot eind Eén aanspreekpunt, vanaf het eerste telefoontje. Persoonlijke begeleiding en afhandeling in één hand. Marcel Slokker is altijd op de hoogte van de laatste stand van zaken rond het werk aan uw woning. Juist dit persoonlijk contact waarderen onze klanten. Bovendien zijn we altijd aaneengesloten aan het werk, zonder onderbrekingen. Door onze ervaring met calculeren, kunt u rekenen op een realistische, strakke planning. We werken daarnaast met een vaste groep onderaannemers, van schilders tot hoveniers: belangrijk voor de planning én het werkt prettig.